Giriwaya, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Giriwaya
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGiriwoyo
Giriwaya kapernah ing Jawa Tengah
Giriwaya
Giriwaya
Giriwaya kapernah ing Indonésia
Giriwaya
Giriwaya
Koordhinat: 8°02′19″S 110°56′48″E / 8.03852°S 110.94665°E / -8.03852; 110.94665Koordhinat: 8°02′19″S 110°56′48″E / 8.03852°S 110.94665°E / -8.03852; 110.94665
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
Désa lan
kalurahan
Kodhe laladan
administrasi
33.12.03

Giriwaya iku kacamatan ing Kabupatèn Wanagiri.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa
Kalurahan

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)