Girikikis, Giriwaya, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Girikikis
Kalurahan
Girikikis kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Girikikis
Girikikis
Girikikis kapernah ing Jawa Tengah
Girikikis
Girikikis
Girikikis kapernah ing Indonésia
Girikikis
Girikikis
Koordhinat: 8°04′23″S 110°56′09″E / 8.0729963°S 110.9357614°E / -8.0729963; 110.9357614Koordhinat: 8°04′23″S 110°56′09″E / 8.0729963°S 110.9357614°E / -8.0729963; 110.9357614
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanGiriwaya
Kodhe laladan
administrasi
33.12.03.1002

Girikikis iku kalurahan ing Kacamatan Giriwaya, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.