Menyang kontèn

Giritantra, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Giritantra
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGiritontro
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 8°05′38″S 110°53′33″E / 8.09393°S 110.89252°E / -8.09393; 110.89252Koordhinat: 8°05′38″S 110°53′33″E / 8.09393°S 110.89252°E / -8.09393; 110.89252
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
Désa lan
kalurahan
Kodhe laladan
administrasi
33.12.02

Giritantra iku kacamatan ing Kabupatèn Wanagiri.[1]

Pérangan administratif

[besut | besut sumber]
Désa
Kalurahan

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.