Giritantra, Giritantra, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Giritantra
Kalurahan
Giritantra kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Giritantra
Giritantra
Giritantra kapernah ing Jawa Tengah
Giritantra
Giritantra
Giritantra kapernah ing Indonésia
Giritantra
Giritantra
Koordhinat: 8°03′38″S 110°52′38″E / 8.0605519°S 110.8771587°E / -8.0605519; 110.8771587Koordhinat: 8°03′38″S 110°52′38″E / 8.0605519°S 110.8771587°E / -8.0605519; 110.8771587
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanGiritantra

Giritantra iku kalurahan ing Kacamatan Giritantra, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)