Menyang kontèn

Hargantara, Tirtamaya, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Hargantara
Désa
Hargantara kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Hargantara
Hargantara
Hargantara kapernah ing Jawa Tengah
Hargantara
Hargantara
Hargantara kapernah ing Indonesia
Hargantara
Hargantara
Koordhinat: 7°55′45″S 111°04′33″E / 7.9292924°S 111.0758471°E / -7.9292924; 111.0758471Koordhinat: 7°55′45″S 111°04′33″E / 7.9292924°S 111.0758471°E / -7.9292924; 111.0758471
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanTirtamaya
Kodhe laladan
administrasi
33.12.05.2009

Hargantara iku désa ing Kacamatan Tirtamaya, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.