Menyang kontèn

Girireja, Tirtamaya, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Girireja
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Wonogiri Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°56′29″S 111°05′27″E / 7.9413461°S 111.0907504°E / -7.9413461; 111.0907504Koordhinat: 7°56′29″S 111°05′27″E / 7.9413461°S 111.0907504°E / -7.9413461; 111.0907504
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanTirtamaya
Kodhe laladan
administrasi
33.12.05.2008

Girireja iku désa ing Kacamatan Tirtamaya, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.