Menyang kontèn

Hargasari, Tirtamaya, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Hargasari
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Wonogiri Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°00′00″S 111°05′59″E / 7.9999604°S 111.0996925°E / -7.9999604; 111.0996925Koordhinat: 8°00′00″S 111°05′59″E / 7.9999604°S 111.0996925°E / -7.9999604; 111.0996925
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanTirtamaya
Kodhe laladan
administrasi
33.12.05.2001

Hargasari iku désa ing Kacamatan Tirtamaya, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.