Menyang kontèn

Tenggun Dajah, Klampis, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tenggun Dajah
Désa
Tenggun Dajah kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Tenggun Dajah
Tenggun Dajah
Tenggun Dajah kapernah ing Jawa Wétan
Tenggun Dajah
Tenggun Dajah
Tenggun Dajah kapernah ing Indonesia
Tenggun Dajah
Tenggun Dajah
Koordhinat: 6°54′24″S 112°54′38″E / 6.90669°S 112.91065°E / -6.90669; 112.91065Koordhinat: 6°54′24″S 112°54′38″E / 6.90669°S 112.91065°E / -6.90669; 112.91065
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKlampis
Kodhe laladan
administrasi
35.26.07.2019

Tenggun Dajah iku désa ing Kacamatan Klampis, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.