Menyang kontèn

Klampis Barat, Klampis, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Klampis Barat
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKlampis
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Klampis Barat iku kalurahan ing kacamatan Klampis, Kabupatèn Bangkalan, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015) - Kementerian Dalam Negeri - Republik Indonesia". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonesia). Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]