Menyang kontèn

Bragang, Klampis, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bragang
Désa
Bragang kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Bragang
Bragang
Bragang kapernah ing Jawa Wétan
Bragang
Bragang
Bragang kapernah ing Indonesia
Bragang
Bragang
Koordhinat: 6°56′08″S 112°54′07″E / 6.93549°S 112.90197°E / -6.93549; 112.90197Koordhinat: 6°56′08″S 112°54′07″E / 6.93549°S 112.90197°E / -6.93549; 112.90197
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKlampis
Kodhe laladan
administrasi
35.26.07.2013

Bragang iku désa ing Kacamatan Klampis, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.