Menyang kontèn

Lergunong, Klampis, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lergunong
Désa
Lergunong kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Lergunong
Lergunong
Lergunong kapernah ing Jawa Wétan
Lergunong
Lergunong
Lergunong kapernah ing Indonesia
Lergunong
Lergunong
Koordhinat: 6°57′24″S 112°54′15″E / 6.9568°S 112.90421°E / -6.9568; 112.90421Koordhinat: 6°57′24″S 112°54′15″E / 6.9568°S 112.90421°E / -6.9568; 112.90421
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKlampis
Kodhe laladan
administrasi
35.26.07.2014

Lergunong iku désa ing Kacamatan Klampis, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.