Menyang kontèn

Banteyan, Klampis, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banteyan
Désa
Banteyan kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Banteyan
Banteyan
Banteyan kapernah ing Jawa Wétan
Banteyan
Banteyan
Banteyan kapernah ing Indonesia
Banteyan
Banteyan
Koordhinat: 6°56′14″S 112°52′52″E / 6.93728°S 112.88116°E / -6.93728; 112.88116Koordhinat: 6°56′14″S 112°52′52″E / 6.93728°S 112.88116°E / -6.93728; 112.88116
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKlampis
Kodhe laladan
administrasi
35.26.07.2012

Banteyan iku désa ing Kacamatan Klampis, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.