Menyang kontèn

Bulung, Klampis, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bulung
Désa
Bulung kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Bulung
Bulung
Bulung kapernah ing Jawa Wétan
Bulung
Bulung
Bulung kapernah ing Indonesia
Bulung
Bulung
Koordhinat: 6°55′00″S 112°53′26″E / 6.91672°S 112.89043°E / -6.91672; 112.89043Koordhinat: 6°55′00″S 112°53′26″E / 6.91672°S 112.89043°E / -6.91672; 112.89043
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKlampis
Kodhe laladan
administrasi
35.26.07.2011

Bulung iku désa ing Kacamatan Klampis, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.