Menyang kontèn

Tobaddung, Klampis, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tobaddung
Désa
Tobaddung kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Tobaddung
Tobaddung
Tobaddung kapernah ing Jawa Wétan
Tobaddung
Tobaddung
Tobaddung kapernah ing Indonesia
Tobaddung
Tobaddung
Koordhinat: 6°54′46″S 112°51′11″E / 6.91268°S 112.85302°E / -6.91268; 112.85302Koordhinat: 6°54′46″S 112°51′11″E / 6.91268°S 112.85302°E / -6.91268; 112.85302
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKlampis
Kodhe laladan
administrasi
35.26.07.2004

Tobaddung iku désa ing Kacamatan Klampis, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.