Menyang kontèn

Larangan Glintong, Klampis, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Larangan Glintong
Désa
Larangan Glintong kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Larangan Glintong
Larangan Glintong
Larangan Glintong kapernah ing Jawa Wétan
Larangan Glintong
Larangan Glintong
Larangan Glintong kapernah ing Indonesia
Larangan Glintong
Larangan Glintong
Koordhinat: 6°55′11″S 112°55′46″E / 6.91965°S 112.92935°E / -6.91965; 112.92935Koordhinat: 6°55′11″S 112°55′46″E / 6.91965°S 112.92935°E / -6.91965; 112.92935
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKlampis
Kodhe laladan
administrasi
35.26.07.2021

Larangan Glintong iku désa ing Kacamatan Klampis, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.