TVRI Bogor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
TVRI Bogor
PT LPP TVRI Stasiun Bogor
TVRILogo2019.svg
JaringanTVRI
NegaraIndonésia
BasaIndonésia lan Sunda
Sing duwéBSA Land & Kentanix
Kasumadyan
Siaran terestrial
Kutha Bogor10 VHF

TVRI Bogor ya iku stasiun télévisi regional kanthi kantor kang mapan ing Kutha Bogor, Jawa Kulon, Indonésia. Stasiun TV iki bisa dinikmati kanthi Channel 10 VHF ing frekuensi 799.25Mhz (mirunggan laladan Bogor, Sukabumi lan sakiwatengene). Stasiun télévisi iki kalebu jaringan saka TVRI.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  1. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia