Suranenggala Lor, Suranenggala, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Suranenggala Lor
Désa
Suranenggala Lor kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Suranenggala Lor
Suranenggala Lor
Suranenggala Lor kapernah ing Jawa Kulon
Suranenggala Lor
Suranenggala Lor
Suranenggala Lor kapernah ing Indonésia
Suranenggala Lor
Suranenggala Lor
Koordhinat: 6°37′20″S 108°31′09″E / 6.62211°S 108.51928°E / -6.62211; 108.51928Koordhinat: 6°37′20″S 108°31′09″E / 6.62211°S 108.51928°E / -6.62211; 108.51928
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSuranenggala
Kodhe laladan
administrasi
32.09.39.2010

Suranenggala Lor iku désa ing Kacamatan Suranenggala, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)