Menyang kontèn

Sirnabaya, Suranenggala, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sirnabaya
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°38′40″S 108°31′24″E / 6.64432°S 108.52328°E / -6.64432; 108.52328Koordhinat: 6°38′40″S 108°31′24″E / 6.64432°S 108.52328°E / -6.64432; 108.52328
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSuranenggala
Kodhe laladan
administrasi
32.09.21.2017

Sirnabaya iku désa ing Kacamatan Suranenggala, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.