Keraton, Suranenggala, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Keraton
Désa
Keraton kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Keraton
Keraton
Keraton kapernah ing Jawa Kulon
Keraton
Keraton
Keraton kapernah ing Indonésia
Keraton
Keraton
Koordhinat: 6°38′13″S 108°30′51″E / 6.637°S 108.51414°E / -6.637; 108.51414Koordhinat: 6°38′13″S 108°30′51″E / 6.637°S 108.51414°E / -6.637; 108.51414
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSuranenggala
Kodhe laladan
administrasi
32.09.39.2005

Keraton iku désa ing Kacamatan Suranenggala, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)