Menyang kontèn

Suranenggala Kulon, Suranenggala, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Suranenggala Kulon
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°38′23″S 108°30′03″E / 6.63967°S 108.50075°E / -6.63967; 108.50075Koordhinat: 6°38′23″S 108°30′03″E / 6.63967°S 108.50075°E / -6.63967; 108.50075
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSuranenggala
Kodhe laladan
administrasi
32.09.39.2009

Suranenggala Kulon iku désa ing Kacamatan Suranenggala, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.