Suranenggala Kulon, Suranenggala, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Suranenggala Kulon
Désa
Suranenggala Kulon kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Suranenggala Kulon
Suranenggala Kulon
Suranenggala Kulon kapernah ing Jawa Kulon
Suranenggala Kulon
Suranenggala Kulon
Suranenggala Kulon kapernah ing Indonésia
Suranenggala Kulon
Suranenggala Kulon
Koordhinat: 6°38′23″S 108°30′03″E / 6.63967°S 108.50075°E / -6.63967; 108.50075Koordhinat: 6°38′23″S 108°30′03″E / 6.63967°S 108.50075°E / -6.63967; 108.50075
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSuranenggala
Kodhe laladan
administrasi
32.09.39.2009

Suranenggala Kulon iku désa ing Kacamatan Suranenggala, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.