Suranenggala Kidul, Suranenggala, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Suranenggala Kidul
Désa
Suranenggala Kidul kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Suranenggala Kidul
Suranenggala Kidul
Suranenggala Kidul kapernah ing Jawa Kulon
Suranenggala Kidul
Suranenggala Kidul
Suranenggala Kidul kapernah ing Indonésia
Suranenggala Kidul
Suranenggala Kidul
Koordhinat: 6°37′38″S 108°30′10″E / 6.62731°S 108.50289°E / -6.62731; 108.50289Koordhinat: 6°37′38″S 108°30′10″E / 6.62731°S 108.50289°E / -6.62731; 108.50289
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSuranenggala
Kodhe laladan
administrasi
32.09.39.2008

Suranenggala Kidul iku désa ing Kacamatan Suranenggala, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.