Suranenggala, Suranenggala, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Suranenggala
Désa
Suranenggala kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Suranenggala
Suranenggala
Suranenggala kapernah ing Jawa Kulon
Suranenggala
Suranenggala
Suranenggala kapernah ing Indonésia
Suranenggala
Suranenggala
Koordhinat: 6°37′02″S 108°30′51″E / 6.61729°S 108.51411°E / -6.61729; 108.51411Koordhinat: 6°37′02″S 108°30′51″E / 6.61729°S 108.51411°E / -6.61729; 108.51411
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSuranenggala
Kodhe laladan
administrasi
32.09.39.2011

Suranenggala iku désa ing Kacamatan Suranenggala, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)