Karangreja, Suranenggala, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karangreja
Désa
Karangreja kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Karangreja
Karangreja
Karangreja kapernah ing Jawa Kulon
Karangreja
Karangreja
Karangreja kapernah ing Indonésia
Karangreja
Karangreja
Koordhinat: 6°37′41″S 108°32′01″E / 6.62798°S 108.5335°E / -6.62798; 108.5335Koordhinat: 6°37′41″S 108°32′01″E / 6.62798°S 108.5335°E / -6.62798; 108.5335
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSuranenggala
Kodhe laladan
administrasi
32.09.39.2007

Karangreja iku désa ing Kacamatan Suranenggala, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.