Menyang kontèn

Sumber Kidul, Babakan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sumber Kidul
Désa
Sumber Kidul kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sumber Kidul
Sumber Kidul
Sumber Kidul kapernah ing Jawa Kulon
Sumber Kidul
Sumber Kidul
Sumber Kidul kapernah ing Indonesia
Sumber Kidul
Sumber Kidul
Koordhinat: 6°52′09″S 108°44′29″E / 6.86905°S 108.74127°E / -6.86905; 108.74127Koordhinat: 6°52′09″S 108°44′29″E / 6.86905°S 108.74127°E / -6.86905; 108.74127
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanBabakan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.05.2009

Sumber Kidul iku désa ing Kacamatan Babakan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.