Kudumulya, Babakan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kudumulya
Désa
Kudumulya kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kudumulya
Kudumulya
Kudumulya kapernah ing Jawa Kulon
Kudumulya
Kudumulya
Kudumulya kapernah ing Indonésia
Kudumulya
Kudumulya
Koordhinat: 6°52′08″S 108°43′49″E / 6.86883°S 108.73026°E / -6.86883; 108.73026Koordhinat: 6°52′08″S 108°43′49″E / 6.86883°S 108.73026°E / -6.86883; 108.73026
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanBabakan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.05.2011

Kudumulya iku désa ing Kacamatan Babakan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)