Menyang kontèn

Sérang Kulon, Babakan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sérang Kulon
Désa
Sérang Kulon kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sérang Kulon
Sérang Kulon
Sérang Kulon kapernah ing Jawa Kulon
Sérang Kulon
Sérang Kulon
Sérang Kulon kapernah ing Indonesia
Sérang Kulon
Sérang Kulon
Koordhinat: 6°52′00″S 108°41′45″E / 6.86666°S 108.6957°E / -6.86666; 108.6957Koordhinat: 6°52′00″S 108°41′45″E / 6.86666°S 108.6957°E / -6.86666; 108.6957
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanBabakan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.05.2003

Sérang Kulon iku désa ing Kacamatan Babakan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.