Kudukeras, Babakan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kudukeras
Désa
Kudukeras kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kudukeras
Kudukeras
Kudukeras kapernah ing Jawa Kulon
Kudukeras
Kudukeras
Kudukeras kapernah ing Indonésia
Kudukeras
Kudukeras
Koordhinat: 6°51′26″S 108°44′27″E / 6.85713°S 108.74084°E / -6.85713; 108.74084Koordhinat: 6°51′26″S 108°44′27″E / 6.85713°S 108.74084°E / -6.85713; 108.74084
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanBabakan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.05.2012

Kudukeras iku désa ing Kacamatan Babakan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)