Babakan Gebang, Babakan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Babakan Gebang
Désa
Babakan Gebang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Babakan Gebang
Babakan Gebang
Babakan Gebang kapernah ing Jawa Kulon
Babakan Gebang
Babakan Gebang
Babakan Gebang kapernah ing Indonésia
Babakan Gebang
Babakan Gebang
Koordhinat: 6°52′04″S 108°43′04″E / 6.86785°S 108.71775°E / -6.86785; 108.71775Koordhinat: 6°52′04″S 108°43′04″E / 6.86785°S 108.71775°E / -6.86785; 108.71775
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Kulon
Kabupatèn Cirebon
Kacamatan Babakan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.05.2006

Babakan Gebang iku désa ing Kacamatan Babakan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.