Menyang kontèn

Babakan Gebang, Babakan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Babakan Gebang
Désa
Babakan Gebang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Babakan Gebang
Babakan Gebang
Babakan Gebang kapernah ing Jawa Kulon
Babakan Gebang
Babakan Gebang
Babakan Gebang kapernah ing Indonesia
Babakan Gebang
Babakan Gebang
Koordhinat: 6°52′04″S 108°43′04″E / 6.86785°S 108.71775°E / -6.86785; 108.71775Koordhinat: 6°52′04″S 108°43′04″E / 6.86785°S 108.71775°E / -6.86785; 108.71775
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanBabakan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.05.2006

Babakan Gebang iku désa ing Kacamatan Babakan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.