Menyang kontèn

Sérang Wétan, Babakan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sérang Wétan
Désa
Sérang Wétan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sérang Wétan
Sérang Wétan
Sérang Wétan kapernah ing Jawa Kulon
Sérang Wétan
Sérang Wétan
Sérang Wétan kapernah ing Indonesia
Sérang Wétan
Sérang Wétan
Koordhinat: 6°52′27″S 108°41′43″E / 6.87417°S 108.69523°E / -6.87417; 108.69523Koordhinat: 6°52′27″S 108°41′43″E / 6.87417°S 108.69523°E / -6.87417; 108.69523
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanBabakan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.05.2002

Sérang Wétan iku désa ing Kacamatan Babakan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.