Gembongan, Babakan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gembongan
Désa
Gembongan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Gembongan
Gembongan
Gembongan kapernah ing Jawa Kulon
Gembongan
Gembongan
Gembongan kapernah ing Indonésia
Gembongan
Gembongan
Koordhinat: 6°51′41″S 108°42′31″E / 6.86125°S 108.70864°E / -6.86125; 108.70864Koordhinat: 6°51′41″S 108°42′31″E / 6.86125°S 108.70864°E / -6.86125; 108.70864
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanBabakan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.05.2005

Gembongan iku désa ing Kacamatan Babakan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)