Menyang kontèn

Pakusambèn, Babakan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pakusambèn
Désa
Pakusambèn kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Pakusambèn
Pakusambèn
Pakusambèn kapernah ing Jawa Kulon
Pakusambèn
Pakusambèn
Pakusambèn kapernah ing Indonesia
Pakusambèn
Pakusambèn
Koordhinat: 6°51′20″S 108°44′01″E / 6.85563°S 108.73349°E / -6.85563; 108.73349Koordhinat: 6°51′20″S 108°44′01″E / 6.85563°S 108.73349°E / -6.85563; 108.73349
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanBabakan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.05.2013

Pakusambèn iku désa ing Kacamatan Babakan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.