Sindang Kempèng, Greged, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sindang Kempèng
Désa
Sindang Kempèng kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sindang Kempèng
Sindang Kempèng
Sindang Kempèng kapernah ing Jawa Kulon
Sindang Kempèng
Sindang Kempèng
Sindang Kempèng kapernah ing Indonésia
Sindang Kempèng
Sindang Kempèng
Koordhinat: 6°47′48″S 108°33′44″E / 6.79665°S 108.56223°E / -6.79665; 108.56223Koordhinat: 6°47′48″S 108°33′44″E / 6.79665°S 108.56223°E / -6.79665; 108.56223
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGreged
Kodhe laladan
administrasi
32.09.38.2009

Sindang Kempèng iku désa ing Kacamatan Greged, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)