Durajaya, Greged, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Durajaya
Désa
Durajaya kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Durajaya
Durajaya
Durajaya kapernah ing Jawa Kulon
Durajaya
Durajaya
Durajaya kapernah ing Indonésia
Durajaya
Durajaya
Koordhinat: 6°46′10″S 108°25′07″E / 6.76931°S 108.4187°E / -6.76931; 108.4187Koordhinat: 6°46′10″S 108°25′07″E / 6.76931°S 108.4187°E / -6.76931; 108.4187
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGreged
Kodhe laladan
administrasi
32.09.38.2007

Durajaya iku désa ing Kacamatan Greged, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)