Gumulung Tonggoh, Greged, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gumulung Tonggoh
Désa
Gumulung Tonggoh kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Gumulung Tonggoh
Gumulung Tonggoh
Gumulung Tonggoh kapernah ing Jawa Kulon
Gumulung Tonggoh
Gumulung Tonggoh
Gumulung Tonggoh kapernah ing Indonésia
Gumulung Tonggoh
Gumulung Tonggoh
Koordhinat: 6°38′08″S 108°28′08″E / 6.63558°S 108.46896°E / -6.63558; 108.46896Koordhinat: 6°38′08″S 108°28′08″E / 6.63558°S 108.46896°E / -6.63558; 108.46896
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGreged

Gumulung Tonggoh iku désa ing Kacamatan Greged, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)