Menyang kontèn

Gumulung Tonggoh, Greged, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gumulung Tonggoh
Désa
Gumulung Tonggoh kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Gumulung Tonggoh
Gumulung Tonggoh
Gumulung Tonggoh kapernah ing Jawa Kulon
Gumulung Tonggoh
Gumulung Tonggoh
Gumulung Tonggoh kapernah ing Indonesia
Gumulung Tonggoh
Gumulung Tonggoh
Koordhinat: 6°38′08″S 108°28′08″E / 6.63558°S 108.46896°E / -6.63558; 108.46896Koordhinat: 6°38′08″S 108°28′08″E / 6.63558°S 108.46896°E / -6.63558; 108.46896
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGreged
Kodhe laladan
administrasi
32.09.38.2003

Gumulung Tonggoh iku désa ing Kacamatan Greged, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.