Kamarang Lebak, Greged, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kamarang Lebak
Désa
Kamarang Lebak kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kamarang Lebak
Kamarang Lebak
Kamarang Lebak kapernah ing Jawa Kulon
Kamarang Lebak
Kamarang Lebak
Kamarang Lebak kapernah ing Indonésia
Kamarang Lebak
Kamarang Lebak
Koordhinat: 6°41′25″S 108°30′06″E / 6.69036°S 108.5016°E / -6.69036; 108.5016Koordhinat: 6°41′25″S 108°30′06″E / 6.69036°S 108.5016°E / -6.69036; 108.5016
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGreged
Kodhe laladan
administrasi
32.09.38.2006

Kamarang Lebak iku désa ing Kacamatan Greged, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)