Menyang kontèn

Gumulung Lebak, Greged, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gumulung Lebak
Désa
Gumulung Lebak kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Gumulung Lebak
Gumulung Lebak
Gumulung Lebak kapernah ing Jawa Kulon
Gumulung Lebak
Gumulung Lebak
Gumulung Lebak kapernah ing Indonesia
Gumulung Lebak
Gumulung Lebak
Koordhinat: 6°38′08″S 108°28′08″E / 6.63558°S 108.46896°E / -6.63558; 108.46896Koordhinat: 6°38′08″S 108°28′08″E / 6.63558°S 108.46896°E / -6.63558; 108.46896
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGreged
Kodhe laladan
administrasi
32.09.38.2001

Gumulung Lebak iku désa ing Kacamatan Greged, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.