Gumulung Lebak, Greged, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gumulung Lebak
Désa
Gumulung Lebak kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Gumulung Lebak
Gumulung Lebak
Gumulung Lebak kapernah ing Jawa Kulon
Gumulung Lebak
Gumulung Lebak
Gumulung Lebak kapernah ing Indonésia
Gumulung Lebak
Gumulung Lebak
Koordhinat: 6°38′08″S 108°28′08″E / 6.63558°S 108.46896°E / -6.63558; 108.46896Koordhinat: 6°38′08″S 108°28′08″E / 6.63558°S 108.46896°E / -6.63558; 108.46896
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Kulon
Kabupatèn Cirebon
Kacamatan Greged

Gumulung Lebak iku désa ing Kacamatan Greged, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.