Nanggéla, Greged, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nanggéla
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°49′02″S 108°35′57″E / 6.81727°S 108.59928°E / -6.81727; 108.59928Koordhinat: 6°49′02″S 108°35′57″E / 6.81727°S 108.59928°E / -6.81727; 108.59928
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGreged
Kodhe laladan
administrasi
32.09.38.2010

Nanggéla iku désa ing Kacamatan Greged, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.