Greged, Greged, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Greged
Désa
Greged kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Greged
Greged
Greged kapernah ing Jawa Kulon
Greged
Greged
Greged kapernah ing Indonésia
Greged
Greged
Koordhinat: 6°42′29″S 108°28′43″E / 6.70799°S 108.47867°E / -6.70799; 108.47867Koordhinat: 6°42′29″S 108°28′43″E / 6.70799°S 108.47867°E / -6.70799; 108.47867
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGreged
Kodhe laladan
administrasi
32.09.38.2005

Greged iku désa ing Kacamatan Greged, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.