Menyang kontèn

Jatipancur, Greged, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jatipancur
Désa
Jatipancur kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Jatipancur
Jatipancur
Jatipancur kapernah ing Jawa Kulon
Jatipancur
Jatipancur
Jatipancur kapernah ing Indonesia
Jatipancur
Jatipancur
Koordhinat: 6°40′17″S 108°32′59″E / 6.67133°S 108.54961°E / -6.67133; 108.54961Koordhinat: 6°40′17″S 108°32′59″E / 6.67133°S 108.54961°E / -6.67133; 108.54961
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGreged
Kodhe laladan
administrasi
32.09.38.2008

Jatipancur iku désa ing Kacamatan Greged, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.