Salat munfarid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Shalat Munfarid)
Jump to navigation Jump to search

Salat Munfarid iku salat sunat kang dilakoni dhéwé, ing masjid, musala, omah, lan sapanunggalané. Sabeneré salat sunat iki bisa diayahi kanthi jamaah nanging luwih kaprayogakaké dilakoni dhéwé.

Jinis[besut | besut sumber]

Salat-salat kang luwih becik diayahi dhéwé antarané:

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Buku "Ayo Belajar Agama Islam" Untuk SMP Kelas IX, Tim Abdi Guru, Penerbit Erlangga, Halaman 125 dan 126.