Salat munfarid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Shalat Munfarid)

Salat Munfarid iku Salat Sunnah sing dilakoni dhéwé, ing masjid, musala, omah, lan sapanunggalané. Sabeneré salat sunnah iki bisa diayahi sacara jamaah nanging luwih dianjuraké dilakoni dhéwé.

Conto-conto Salat Sunnah Munfarid[besut | besut sumber]

Shalat-shalat sing luwih becik diayaho dhéwé antara liya:

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Buku "Ayo Belajar Agama Islam" Untuk SMP Kelas IX, Tim Abdi Guru, Penerbit Erlangga, Halaman 125 dan 126.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Salat_munfarid&oldid=1086005"