Menyang kontèn

Setatsiyun Saya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Setatsiyun Saya

佐屋駅
Setatsiyun Saya ing Agustus 2012
LokasiSaya-cho Sahara 2277, Aisai-shi, Aichi-ken 496-0902
Jepang
Koordinat35°08′52″N 136°43′02″E / 35.1477°N 136.7173°E / 35.1477; 136.7173Koordhinat: 35°08′52″N 136°43′02″E / 35.1477°N 136.7173°E / 35.1477; 136.7173
Operator Meitetsu
Jalur Jalur Bisai
Letak dari pangkal4.8 kilometer saka Yatomi
Jumlah peron1 peron samping + 1 peron pulo
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Kode stasiunTB09
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka3 April 1898
Penumpang
FY20174.280 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Saya kapernah ing Prefektur Aichi
Setatsiyun Saya
Setatsiyun Saya
Lokasi di Prefektur Aichi
Setatsiyun Saya kapernah ing Jepang
Setatsiyun Saya
Setatsiyun Saya
Setatsiyun Saya (Jepang)

Setatsiyun Saya (佐屋駅 Saya-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Aisai, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening Meitetsu.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Saya dilayani dening Jalur Meitetsu Bisai, lan nduweni adoh 4.8 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Yatomi.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]