Menyang kontèn

Setatsiyun Marubuchi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Setatsiyun Marubuchi

丸渕駅
Setatsiyun Marubuchi ing Juli 2013
LokasiEkidori Sobuecho Sanmarubuchi, Inazawa-shi, Aichi-ken 495-0021
Jepang
Koordinat35°13′22″N 136°43′45″E / 35.2228°N 136.7291°E / 35.2228; 136.7291Koordhinat: 35°13′22″N 136°43′45″E / 35.2228°N 136.7291°E / 35.2228; 136.7291
Operator Meitetsu
Jalur Jalur Bisai
Letak dari pangkal13.4 kilometer saka Yatomi
Jumlah peron1 peron pulo
Informasi lain
StatusNduweni staf
Kode stasiunBS04
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka18 Februari 1912
Penumpang
FY2017830 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Marubuchi kapernah ing Prefektur Aichi
Setatsiyun Marubuchi
Setatsiyun Marubuchi
Lokasi di Prefektur Aichi
Setatsiyun Marubuchi kapernah ing Jepang
Setatsiyun Marubuchi
Setatsiyun Marubuchi
Setatsiyun Marubuchi (Jepang)
Peron-peron

Setatsiyun Marubuchi (丸渕駅 Marubuchi-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Inazawa, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening Meitetsu.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Marubuchi dilayani dening Jalur Meitetsu Bisai, lan nduweni adoh 13.4 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Yatomi.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Marubuchi ing Wikimedia Commons