Menyang kontèn

Setatsiyun Okuchō

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Setatsiyun Okuchō

奥町駅
Setatsiyun Okuchō ing Juli 2013
LokasiMinamimegusa-30 Okuchō, Ichinomiya-shi, Aichi-ken 491-0201
Jepang
Koordinat35°19′28″N 136°45′40″E / 35.3245°N 136.7611°E / 35.3245; 136.7611Koordhinat: 35°19′28″N 136°45′40″E / 35.3245°N 136.7611°E / 35.3245; 136.7611
Operator Meitetsu
Jalur Jalur Bisai
Letak dari pangkal29.4 kilometer saka Yatomi
Jumlah peron1 peron samping
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Kode stasiunBS23
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka4 Agustus 1914
Penumpang
FY20134394 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Okuchō kapernah ing Prefektur Aichi
Setatsiyun Okuchō
Setatsiyun Okuchō
Lokasi di Prefektur Aichi
Setatsiyun Okuchō kapernah ing Jepang
Setatsiyun Okuchō
Setatsiyun Okuchō
Setatsiyun Okuchō (Jepang)

Setatsiyun Okuchō (奥町駅 Okuchō-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Ichinomiya, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening Meitetsu.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Okuchō dilayani dening Jalur Meitetsu Bisai, lan nduweni adoh 29.4 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Yatomi.

Pranala jaba[besut | besut sumber]