Menyang kontèn

Setatsiyun Kami-Marubuchi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Setatsiyun Kami-Marubuchi

上丸渕駅
Setatsiyun Kami-Marubuchi ing April 2009
LokasiGomae Sobuecho Sanmarubuchi, Inazawa-shi, Aichi-ken 495-0021
Jepang
Koordinat35°14′02″N 136°43′57″E / 35.2340°N 136.7324°E / 35.2340; 136.7324Koordhinat: 35°14′02″N 136°43′57″E / 35.2340°N 136.7324°E / 35.2340; 136.7324
Operator Meitetsu
Jalur Jalur Bisai
Letak dari pangkal14.7 kilometer saka Yatomi
Jumlah peron2 peron samping
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Kode stasiunBS05
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka17 Februari 1899
Penumpang
FY20171.080 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Kami-Marubuchi (上丸渕駅 Kami-Marubuchi-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Inazawa, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening Meitetsu.[1]

Setatsiyun Kami-Marubuchi dilayani dening Jalur Meitetsu Bisai, lan nduweni adoh 14.7 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Yatomi.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. 山崎 [Yamazaki] . Nagoya Railroad. Dibukak ing 26 November 2010.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]