Menyang kontèn

Setatsiyun Gonosan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Setatsiyun Gonosan

五ノ三駅
Setatsiyun Gonosan ing Juli 2008
LokasiHonden Gonosancho, Yatomi-shi, Aichi-ken 498-0012
Jepang
Koordinat35°07′48″N 136°42′41″E / 35.1300°N 136.7115°E / 35.1300; 136.7115Koordhinat: 35°07′48″N 136°42′41″E / 35.1300°N 136.7115°E / 35.1300; 136.7115
Operator Meitetsu
Jalur Jalur Bisai
Letak dari pangkal2.5 kilometer saka Yatomi
Jumlah peron1 peron samping
Informasi lain
StatusNduweni staf
Kode stasiunTB10
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka1 Oktober 1924
Penumpang
200669.204[1]
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Gonosan (五ノ三駅 Gonosan-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Yatomi, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening Meitetsu.

Setatsiyun Gonosan dilayani dening Jalur Meitetsu Bisai, lan nduweni adoh 2.5 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Yatomi.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. 第10章 運輸・通信 (平成20年度刊愛知県統計年鑑) [Statistics of Aichi in Year 20 of the Heisei Era] . Aichi Prefecture. 2008. Dibukak ing 30 November 2010.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Gonosan ing Wikimedia Commons