Menyang kontèn

Setatsiyun Kariyasuka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Setatsiyun Kariyasuka

苅安賀駅
Setatsiyun Kariyasuka ing Maret 2015
LokasiKaminishinoiri-130 Yamatochō Kariyasuka, Ichinomiya-shi, Aichi-ken 491-0934
Jepang
Koordinat35°17′13.77″N 136°46′41.65″E / 35.2871583°N 136.7782361°E / 35.2871583; 136.7782361Koordhinat: 35°17′13.77″N 136°46′41.65″E / 35.2871583°N 136.7782361°E / 35.2871583; 136.7782361
Operator Meitetsu
Jalur Jalur Bisai
Letak dari pangkal22.5 kilometer saka Yatomi
Jumlah peron2 peron samping
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Kode stasiunBS11
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka24 Januari 1900
Penumpang
FY2013945 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Kariyasuka (苅安賀駅 Kariyasuka-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Ichinomiya, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening Meitetsu.

Setatsiyun Kariyasuka dilayani dening Jalur Meitetsu Bisai, lan nduweni adoh 22.5 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Yatomi.

Referensi

[besut | besut sumber]

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Kariyasuka ing Wikimedia Commons