Menyang kontèn

Setatsiyun Morikami

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Setatsiyun Morikami

森上駅
Setatsiyun Morikami ing Juni 2018
LokasiHongō7-30 Sobuechō Morikami, Inazawa-shi, Aichi-ken 495-0011
Jepang
Koordinat35°14′52″N 136°44′12″E / 35.2477°N 136.7368°E / 35.2477; 136.7368Koordhinat: 35°14′52″N 136°44′12″E / 35.2477°N 136.7368°E / 35.2477; 136.7368
Operator Meitetsu
Jalur Jalur Bisai
Letak dari pangkal16.2 kilometer saka Yatomi
Jumlah peron1 peron pulo + 1 peron samping
Informasi lain
StatusNduweni staf
Kode stasiunBS06
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka17 Februari 1899
Penumpang
FY20173,194 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.
Peron-peron

Setatsiyun Morikami (森上駅 Morikami-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Inazawa, Prefektur Aichi, Jepang, dioperasike dening Meitetsu.

Setatsiyun Morikami dilayani dening Jalur Meitetsu Bisai, lan nduweni adoh 16.2 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Yatomi.

Referensi

[besut | besut sumber]

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Morikami ing Wikimedia Commons