Menyang kontèn

Setatsiyun Hagiwara (Aichi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Setatsiyun Hagiwara

萩原駅
Setatsiyun Hagiwara ing Maret 2015
LokasiKōjindamen-1414 Hagiwarachō Kushitsukuri, Ichinomiya-shi, Aichi-ken 491-0376
Jepang
Koordinat35°16′37″N 136°45′29″E / 35.2769°N 136.758°E / 35.2769; 136.758Koordhinat: 35°16′37″N 136°45′29″E / 35.2769°N 136.758°E / 35.2769; 136.758
Operator Meitetsu
Jalur Jalur Bisai
Letak dari pangkal20.2 kilometer saka Yatomi
Jumlah peron2 peron samping
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Kode stasiunBS09
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka1 Oktober 1899
Penumpang
FY20132566 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.
Peron-peron

Setatsiyun Hagiwara (萩原駅 Hagiwara-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Ichinomiya, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening Meitetsu.[1]

Setatsiyun Hagiwara dilayani dening Jalur Meitetsu Bisai, lan nduweni adoh 20.2 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Yatomi.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. 萩原 [Hagiwara] . Nagoya Railroad. Dibukak ing 28 November 2010.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Hagiwara (Aichi) ing Wikimedia Commons