Menyang kontèn

Setatsiyun Hibino (Aisai)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Setatsiyun Hibino

日比野駅
Setatsiyun Hibino ing November 2007
LokasiHigashidamen-793-3 Yugichō, Aisai-shi, Aichi-ken 496-0904
Jepang
Koordinat35°09′48″N 136°43′41″E / 35.1633°N 136.728°E / 35.1633; 136.728Koordhinat: 35°09′48″N 136°43′41″E / 35.1633°N 136.728°E / 35.1633; 136.728
Operator Meitetsu
Jalur Jalur Bisai
Letak dari pangkal6.6 kilometer saka Yatomi
Jumlah peron1 peron pulo
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Kode stasiunTB08
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka19 Dhesember 1907
Penumpang
FY20173.721 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Hibino kapernah ing Prefektur Aichi
Setatsiyun Hibino
Setatsiyun Hibino
Lokasi di Prefektur Aichi
Setatsiyun Hibino kapernah ing Jepang
Setatsiyun Hibino
Setatsiyun Hibino
Setatsiyun Hibino (Jepang)
Peron-peron

Setatsiyun Hibino (日比野駅 Hibino-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Aisai, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening Meitetsu.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Fuchidaka dilayani dening Jalur Meitetsu Bisai, lan nduweni adoh 6.6 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Yatomi.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]