Menyang kontèn

Setatsiyun Fuchidaka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Setatsiyun Fuchidaka

渕高駅
Setatsiyun Fuchidaka
LokasiYasewari Fuchidaka-cho, Aisai-shi, Aichi-ken 496-8018
Jepang
Koordinat35°12′49.5″N 136°43′38.7″E / 35.213750°N 136.727417°E / 35.213750; 136.727417Koordhinat: 35°12′49.5″N 136°43′38.7″E / 35.213750°N 136.727417°E / 35.213750; 136.727417
Operator Meitetsu
Jalur Jalur Bisai
Letak dari pangkal12.4 kilometer saka Yatomi
Jumlah peron2 peron samping
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Kode stasiunBS03
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka1 Oktober 1924
Penumpang
FY20171,688 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Fuchidaka kapernah ing Prefektur Aichi
Setatsiyun Fuchidaka
Setatsiyun Fuchidaka
Lokasi di Prefektur Aichi
Setatsiyun Fuchidaka kapernah ing Jepang
Setatsiyun Fuchidaka
Setatsiyun Fuchidaka
Setatsiyun Fuchidaka (Jepang)

Setatsiyun Fuchidaka (渕高駅 Fuchidaka-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Aisai, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening Meitetsu.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Fuchidaka dilayani dening Jalur Meitetsu Bisai, lan nduweni adoh 12.4 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Yatomi.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]